Personec Linkki-ohjelmisto

Työsuhteiden alkamis- ja päättymistiedot sekä vuosi-ilmoitustiedot vuodelta 2018 vo ivielä  ilmoittaa eläkekassalle sähköisesti Personec Linkki -ohjelmiston avulla. Eläketapauksiin liittyvät tiedot pyydämme aina erikseen paperilomakkeella. Ohjelmiston käyttö on apteekeille maksutonta. Sitä voi käyttää myös yhteydenpidossa muihin sidosryhmiin, kuten verottajaan, työnantajaliittoon ja tapaturmavakuutusyhtiöön. Personec Linkki -ohjelmiston asentaminen ja käyttäminen vaatii joko ISDN tai kiinteän internetyhteyden. Työasemassa muistia tulisi olla vähintään 128 Mt, levytilaa vähintään 80 Mt ja internetselaimen tulisi olla Internet Explorer 6.0 tai uudempi.

Ohjelmiston voi ladata omalle työasemalle osoitteesta www.aditro.fi/linkki.

1 Käyttäjäksi rekisteröidyt sivun alalaidassa olevasta linkistä REKISTERÖITYMISLOMAKE LINKKIIN/eTILINPÄÄTÖKSEEN . Palveluksi valitaan Linkki.

2 Yrityksen rekisteröitymislomakkeen täyttäjä saa sähköpostiviestin, jossa ovat yritystunnukset Personec Linkin käyttöä varten
 
3 Ohjelma ladataan omalle työpisteelle samasta internet-osoitteesta kohdasta Käyttäjien rekisteröinti ja ohjelmien lataaminen

Yksityiskohtaiset ohjeet Personec Linkin asennuksesta ja aineiston tarkistuksesta löytyvät Käyttäjien rekisteröinti ja ohjelmien lataaminen -linkin alta. Ohjeet kannattaa tulostaa oppaaksi ohjelman käytön helpottamiseksi.

Ohjelman käyttöön ja tietojen lähettämiseen liittyviin ongelmiin saat apua Aditro Oy:n asiakaspalvelunumerosta puh. 020 717 7800 tai sähköpostilla osoitteesta linkki [at] aditro.com Ilmoitusten sisältöön liittyvissä kysymyksissä auttavat eläkekassan vakuutusasioiden hoitajat.

Personec Linkki -ohjelmiston käyttö päättyy alkuvuodesta 2019, koska ilmoituksia työsuhteista ja vuosiansioista ei enää tehdä eläkekassalle. Vuoden 2019 alusta alkaen ansiotiedot ilmoitetaan reaaliaikaisesti verottajan ylläpitämään tulorekisteriin heti palkanmaksun jälkeen. Eläkekassa saa tiedot ajantasaisesti sitä kautta.